Over ons

Bent u op zoek naar een allround elektricien in de regio Odiliapeel, Boekel, Gemert, Veghel en Uden of heeft u een klus elders in het land waarvoor u een vakbekwame elektricien wenst in te schakelen? Dan bent u bij Hilhorst Elektro aan het juiste adres!

Mijn naam is Rico Hilhorst en ik ben elektricien, aangenaam! Na al vroeg in het vak te zijn gerold en nu enkele jaren als ZZP’er aan het werk te zijn weet ik dat ik de aangewezen persoon ben om u volledig te ontzorgen in het aanleggen, onderhouden en zo nodig aanpassen van uw elektrotechnische installatie. Daarnaast kunt u mij 24 uur per dag, zeven dagen per week bereiken om onverwachtse storingen voor u op lossen.

Ik ben voornamelijk actief in de regio Brabant voor zowel particulieren als bedrijven maar voor een mooie klus rijd ik graag het land door. In mijn werk ligt de focus op het aanleggen van elektrotechnische installaties in de nieuwbouw dan wel het aanpassen en/of opnieuw aanleggen van uw elektra tijdens een verbouwing. Hierbij kunt u niet alleen denken aan het aanleggen van bedrading, stopcontacten en een goed werkende, veilige meterkast maar ook aan het plaatsen van zonnepanelen, (led)-verlichting en internetaansluitingen.

Naast het plaatsen van de verschillende soorten installaties in uw huis, kunt u ook bij mij terecht voor het aanleveren van de benodigde materialen, het opstellen van lichtplannen (ook voor in uw tuin) en voor kleine klusjes zoals het vervangen van een lamp of het doen van een kleine aanpassing in uw meterkast.

Heeft u een betrouwbare, hardwerkende elektricien nodig en bent u benieuwd wat Hilhorst Elektro voor u kan betekenen? Lees dan even verder over de verschillende diensten die ik aanbied en neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik bespreek graag samen met u de mogelijkheden!

Diensten

Wat kan Hilhorst Elektro voor u doen?
Woningbouw0%
Utiliteitsbouw0%
(Led)-verlichting0%
Service en onderhoud0%