Wat kan Hilhorst Elektro voor u doen?

Hilhorst Elektro is vooral actief bij verbouwingen van woonhuizen en kantoren en bij nieuwbouw, maar wordt ook regelmatig ingeschakeld door middel van de 24/7 storingsdienst. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in utiliteitsbouw, het opstellen van lichtplannen en plaatsen van verlichting, het veilig verduurzamen van woningen door het plaatsen van led-verlichting en zonnepanelen en voor overige gewenste services en onderhoud.

Woningbouw

Ondergaat u een kleine verbouwing aan uw woning en wenst u daarbij het een en ander aan uw elektra aan te passen of laat u een compleet nieuw huis bouwen waarbij een volledige, veilige elektrotechnische installatie aangelegd dient te worden? Bij Hilhorst Elektro bent u aan het juiste adres!

Utiliteitsbouw

Hilhorst Elektro is uw partner voor utiliteitsbouw. Ik voorzie bedrijfspanden – van klein tot groot – van verlichting, stopcontacten, internetaansluitingen, et cetera en ik heb hierbij een scherp oog voor duurzaamheid. Daarnaast verzorg ik elektrotechnische installaties bij nieuwbouw en kunt u mij ten alle tijden inschakelen voor het benodigde onderhoud aan uw elektra. Een veilige werkomgeving begint tenslotte bij een vakkundig aangelegde, betrouwbare infrastructuur in uw pand.

(Led)-verlichting

Verlichting is de sleutel tot leefbaarheid en gezelligheid in uw huis. Daarnaast zorgt verlichting er op uw werk voor dat u zich in een prettige werkomgeving begeeft. Daarbij houden we het liefst als maatschappij ook nog eens in toenemende mate rekening met duurzaamheid. Of het nu gaat om het opstellen van lichtplannen of het leveren en monteren van (led)-verlichting, Hilhorst Elektro regelt het voor zowel woningen van particulieren als voor bedrijven met kantoorpanden en fabriekshallen.

Service en onderhoud

U kent het vast wel: komt u eindelijk thuis van een lange werkdag, slaan de stoppen erdoor. Hilhorst Elektro is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar voor storingen, service en onderhoud. Of het nu gaat om het vervangen van een lamp, het oplossen van inspectiepunten of het aanleggen van een nieuwe meterkast, bel gerust en dan los ik het voor u op.

 

Ontvangt u graag meer informatie over wat Hilhorst Elektro voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.